Alpha Cleaning
Schoonmaakbedrijf voor Reguliere schoonmaak - Glasbewassing en Vloeronderhoud

 Reguliere Schoonmaak


Scholen en andere onderwijsinstellingen


Een schoolgebouw stelt hoge eisen aan het schoonmaakonderhoud. Het wordt immers intensief gebruikt maar moet wel elke dag weer brandschoon zijn. Alpha Cleaning is voor scholen en andere onderwijsinstellingen een flexibele partner die rekening houdt met de specifieke behoeften in het onderwijs. We stemmen ons schoonmaakrooster bijvoorbeeld af op de onderwijskalender zodat we de bezetting kunnen aanpassen aan de vakantieperiodes.

Biedt uw instelling ook avondonderwijs aan? Geen probleem, Alpha Cleaning werkt ook in de avonduren.

Heeft u liever 1 of meer schoonmakers full time in huis? Ook dat is mogelijk.

Onze ervaren medewerkers zijn bovendien ook inzetbaar als conciërge of kantinebeheerder.

 


Kantoren

U wilt een representatief bedrijfspand waarin u en u medewerkers prettig kunnen samenwerken.

Een schone en opgeruimde omgeving is de basis van een productieve en gezonde werksfeer.

Niet alleen vandaag en morgen, maar elke dag opnieuw. De schoonmaak moet dus goed georganiseerd zijn.

Daar heeft u deskundige partner voor nodig, die grondig en systematisch zorg draagt voor het schoonmaakonderhoud en de controle daarop.

Bij schoonmaakbedrijf Alpha Cleaning bent u zeker van een constante hoge kwaliteit. Onze specialisten hanteren de nieuwste schoonmaakmethoden en weten hoe ze verschillende afwerkingsmaterialen het beste kunnen behandelen. Zo bent u niet alleen verzekerd van een frisse en hygiënische werkplek voor uzelf en uw medewerkers, maar beperkt u bovendien slijtage van het gebouw en meubilair.


Woningen

Huurt u 1 of meerdere woningen voor uw medewerkers? Bij Alpha Cleaning is de eenmalige of periodieke schoonmaak daarvan in deskundige handen. Onze ervaren interieurverzorgers zorgen ervoor dat de woning spik en span wordt opgeleverd zodat de nieuwe bewoner zich er snel thuis voelt. Ook als uw medewerker zijn of haar intrek heeft ingenomen, kunnen onze professionals de woning regelmatig op het gewenste tijdstip onder handen nemen.


Schoonmaak leegstaande gebouwen


Opleveringsschoonmaak


Ook als een gebouw nog niet in gebruik is , zijn vakkundige schoonmakers onmisbaar.

Voorafgaand aan de oplevering zorgt Schoonmaakbedrijf Alpha Cleaning voor een gedegen opleveringsschoonmaak. Het gebouw wordt eenmalig grondig schoongemaakt zodat het gebruiksklaar kan worden overgedragen aan de gebruiker.


Schoonmaak bouwprojecten

Voor een efficiënte voortgang van de bouw is regelmatig opruimen noodzakelijk. Tijdens de bouwfase ontstaat vaak veel afval dat regelmatig moet worden opgeruimd en afgevoerd.

Schoonmaakbedrijf Alpha Cleaning zorgt dat het bouwbedrijf zijn werk kan doen en verwijdert het afval uit het gebouw in aanbouw .


Ontruiming

 Bij een ontruiming heeft u een specialist nodig die snel en grondig te werk gaat. Alpha Cleaning verwijdert de huisraad,verlichting,gordijnrails en zelfs behang en voert alles gescheiden af.